Goodbye kerststress

Met deze 7 tips beleef je een rustige en ontspannen kerst.

Het is december en dus bijna weer kerst. Eigenlijk is het een feest van bezinning, maar elk is er acuut stressgevaar aan het begin van de kersttijd. Om te voorkomen dat dit jou overkomt, moet je op de volgende dingen letten.

 

#1 Let op voldoende slaap

Voldoende slaap is essentieel, zodat je lichaam kan bijkomen van stressvolle dagen en nieuwe energie kan opdoen. Vind je het moeilijk om ‘s avonds te ontspannen? Probeer dan RINGANAisi – de ontspanningsdrank met ashwagandha-, citroenmelisseblad- en winterlindebloesemextract zorgt op natuurlijke wijze voor maximale ontspanning.

 

# 2 Elk dag ontspanning

Neem pauze op bewuste momenten. Elke dag 30 minuten ontspanning, waarbij je echt tijd voor jezelf neemt zodat je lichaam kan ontspannen. Dat lukt bijzonder goed met bijpassende ontspannende muziek of ontspanningsoefeningen. Ook kleine rituelen kunnen voor meer welzijn zorgen.

Maak van de dagelijkse douche je persoonlijke wellnessmoment. Let ook op een aangename kamertemperatuur en warm licht. Als je wilt kun je een kaars aansteken. Kaarslicht zorgt voor een ontspannen sfeer. Een kleine hoeveelheid FRESH body wash opgeschuimd met voldoende water is voldoende om de huid zachtjes en grondig te reinigen. De uitgebalanceerde formule van de FRESH body wash is hydraterend en verfrissend. Verzorg je huid na het douchen het beste met FRESH body milk. De bodymilk voedt en kalmeert droge huid met hoogwaardige plantoliën en zorgt voor een zeer zachte huid.

 

# 3 Laat je cadeaus vroeg bezorgen

Cadeaus geven moet leuk zijn, voor velen betekent dit echter pure stress. Wat geef ik aan wie cadeau, hoe kom ik aan het perfecte cadeau, kan ik het mij veroorloven om iedereen iets cadeau te geven?

Onze tip om ervoor te zorgen dat shoppen voor cadeaus niet te belastend wordt: Wacht met je aankopen niet tot het laatste moment. Maak een lijst waarop je het hele jaar door je cadeau-ideeën noteert. Dit is het ideale naslagwerk voor kerstcadeaus. Zo hoef je in december niet je hoofd te breken.

 

#4 Trek je sportoutfit aan

Regelmatig sporten is goed voor lichaam en geest. Want bij het sporten worden stresshormonen geneutraliseerd. Welke sport het beste helpt om te ontspannen is erg persoonlijk. Lopen, yoga of dansen: het belangrijkste is dat sporten leuk is en dat je gaat zweten. Om belaste spieren na het sporten te regenereren adviseren wij SPORT go. Geselecteerde plantextracten zorgen voor een weldadig en aanhoudend verwarmingseffect en nieuwe kracht.

# 5 Vergeet niet om te lachen

Ook als het in de kersttijd soms stressvol kan zijn: vergeet niet om te lachen! Bekijk dingen met humor en ga optimistisch door het leven.

 

# 6 Perfect zijn kan iedereen

Je laat je gek maken om de kleinste dingen, want ten slotte moet alles tot in het kleinste detail perfect zijn? Onzin! Wij zijn maar mensen en geen enkel mens is perfect! Dat is ook het mooie eraan. Je moet het soms maar nemen zoals het is en de zaken ontspannen bekijken. Of de servetten bij de gordijnen passen of niet merkt echt niemand op bij het kerstdiner.

 

#7 Checklist maken

Heb ik nog mooie kerstballen voor de boom of zijn die vorig jaar allemaal gesneuveld door mijn kat? Heb ik eigenlijk cadeaupapier in huis? Heb ik alle ingrediënten voor de lievelingskoekjes van mijn gezin? In de tijd voor kerst stellen wij onszelf de ene vraag na de andere, de lijst is inmiddels al erg lang. Geen verrassing dat er in de kerstdrukte soms iets vergeten wordt.

Het beste is om een checklist te maken, zodat je overzicht hebt en alles punt voor punt kunt afwerken. Dat zorgt voor orde en verlaagt stress. Bovendien kun je je geheugen ondersteunen met CAPS cerebro. Saliecomplex in microcapsules ondersteunt het behoud van concentratie en geheugen. Rozewortel-extract met rosavine helpt het organisme om zich aan te passen aan stress-situaties en bevordert cognitieve functies.

 

© 2021 - 2023 Wen's BeautyBusiness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel